رو عنوان : کارگاه ابزارها و تکنیک های تولید animated explainer videos
عنوان : برگزاری كارگاه ابزارها و تكنیك های تولید animated explainer videos مورخ 97/08/22 در دانشگاه علوم پزشكی مجازی كشور
زير عنوان : بسته توسعه آموزش مجازی
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۲

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به منظور توانمند سازی کارشناسان و اعضای هیأت علمی مشغول به فعالیت در مراکز آموزش مجازی کشور، کارگاهی یک روزه با عنوان "ابزارها و تکنیک های تولید animated explainer videos" در روز سه شنبه 97/08/22 از ساعت 8 صبح لغایت 16 بعد از ظهر در دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور برگزار گردید.
در این کارگاه که کارشناسان مرکز آموزش مجازی دانشگاه جندی شاپور نیز به همراه کارشناسان و اعضای هیأت علمی مراکز و دانشکده های مجازی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور شرکت داشتند،  ویدیوهای توضیح دهنده مفاهیم آموزشی با  استفاده از نرم افزارهای کاربردی و فعالیت های کارگاهی (کار عملی با نرم افزار) تشریح گردید.

پیوندها : http://vums.ac.ir/Default.aspx?NSID=1&SSLID=1&NID=8211