سه‌شنبه, 2 آبان 1396
رو عنوان : آزمون کارشناسی ارشد مجازی آموزش پزشکی سطح یک
عنوان : برگزاری آزمون الكترونیكی كارشناسی ارشد آموزش پزشكی در روز چهارشنبه 96/07/05
زير عنوان : آزمون الکترونیکی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
آزمون الکترونیکی  کارشناسی ارشد آموزش پزشکی سطح یک ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در روز چهارشنبه پنجم مهرماه سال جاری، در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار گردید.
این آزمون مجازی با هماهنگی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور به صورت همزمان و در کلیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 96/07/05 در سالن چند رسانه ای دانشکده بهداشت مستقر در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و با حضور نماینده محترم وزارت متبوع جناب آقای حسین حداد، جناب آقای دکتر اسلامی مدیر مرکز آموزشهای مجازی دانشگاه، جناب آقای مهندس جانکی نماینده تام الاختیار برگزاری آزمون در دانشگاه و با هماهنگی مسئولین واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات، حراست دانشگاه و کارشناسان مرکز مطالعات آغاز گردید.
در این آزمون جامع، سیزده نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به صورت الکترونیکی و همزمان با سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور شرکت داشتند