سه‌شنبه, 28 شهريور 1396
رو عنوان : بازنگری و تدوین کوریکولوم های آموزشی
عنوان : برگزاری نشست كارگروه بازنگری و تدوین برنامه های آموزشی رشته های غیرپزشكی در تاریخ 96/04/28
زير عنوان : مأموریت تدوین کوریکولوم های آموزشی
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۳
در روز چهارشنبه  96/04/28، نشست کارگروه بازنگری و تدوین برنامه های آموزشی رشته های غیرپزشکی با حضور دکتر عابدی، ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی و مسئول کمیته کارگروه بازنگری و تدوین برنامه های آموزشی ، دکتر ایروانی، دبیر کمیته بازنگری و تدوین برنامه های آموزشی و همچنین نمایندگان و مسئولین کارگروههای تدوین کوریکولوم در دانشکده های تابعه در دفتر ریاست دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

جلسه با صحبت سرکارخانم دکتر پروین عابدی مسئول کمیته کارگروه بازنگری و تدوین برنامه های آموزشی آغاز گردید که توضیحاتی را در خصوص اهداف کمیته و میزان دستیابی به اهداف کارگروه در سال 1395  توضیحاتی را ارائه نمودند.در پایان نشست نیز، دکتر ایروانی، گزارشی را در مورد روند تدوین کوریکولوم سلامت باروری در مقطع کارشناسی ارشد مامایی بیان نمودند. همچنین مقرر گردید تا برنامه عملیاتی گروه های مختلف با ذکر زمان بندی دقیق در گروه تلگرامی طراحی شده توسط مسئولین کارگروه ها ارسال گردد.