سه‌شنبه, 2 آبان 1396
عنوان : برگزاری كارگاه آشنایی با قابلیت های پاورپوینت مورخ 96/03/02
زير عنوان : کارگاههای توانمندسازی اساتید
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۳
در روز سه شنبه مورخ 96/03/02، کارگاه آشنایی با قابلیت های پاورپوینت از مجموعه کارگاههای توانمندسازی اساتید  در سایت کامپیوتر دانشکده بهداشت برگزار گردید.
این کارگاه که با هماهنگی کمیته آموزش اساتید مرکز مطالعات جهت توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی برنامه ریزی شده بود در دو محور اصول علمی و اصول فنی پاورپوینت، از ساعت 9 لغایت 12 ظهر در سایت رایانه دانشکده بهداشت و به صورت کار عملی همراه با پرسش و پاسخ اجرا گردید.
این کارگاه به همراهی دکتر اکبر بابائی حیدرآبادی (مدرس) و با شرکت 25 عضو هیأت علمی برگزار گردید.
لازم به ذکر است جهت استفاده بهینه اساتید شرکت کننده، فایلهای محتوای کارگاه در سامانه LMS دانشگاه به نشانی اینترنتی LMS.AJUMS.AC.IR بارگزاری گردیده است. اساتید شرکت کننده می توانند با مراجعه به سامانه مذکور، با  استفاده از نام کاربری و رمز عبور تهیه شده توسط مرکز آموزشهای مجازی (هر دو کد ملی)، به محتوای دوره فوق دسترسی داشته باشند و از طریق تالار گفتگوی ایجاد شده، سوالات و نظرات خود را با مدرس و یا سایر شرکت کنندگان به اشتراک بگذارند.

پیوندها : http://lms.ajums.ac.ir/course/index.php?categoryid=2