پنج‌شنبه, 2 آذر 1396
رو عنوان : دوره سه روزه اخلاق حرفه ای سطح سه
عنوان : برگزاری دوره دانش افزایی جهت اعضای هیأت علمی دانشگاه مورخ 17 و 18 بهمن ماه
زير عنوان : طرح معرفت اساتید
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۰
با همکاری کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و دفتر نهاد رهبری دانشگاه، دوره سه روزه دانش افزایی (اخلاق حرفه ای سطح سه) جهت اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه در تاریخ هفدهم لغایت نوزدهم بهمن ماه سال جاری برگزار گردید.
این دوره، با سخنرانی دکتر کاظم زاده عطوفی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در محور مباحث اخلاق حرفه ای بمدت سه روز و از ساعت 8 صبح لغایت 15 بعد از ظهر در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
در برنامه روز سوم دوره، دیدار با مراجع و علما پیش بینی شده بود که با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه و دفتر نهاد رهبری، اساتید به  دیدار با حضرت آیت اله شفیعی نماینده محترم ولی فقیه در استان و استماع نصایح ایشان مشرف گشتند.